Showing all 11 results

Хорека и материјали за корпоративна мода

DOCTOR

Состав: 65% Polyester  35% Cotton

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 195g ± 5%

Собирање после перење:  ± 2%

Хорека и материјали за корпоративна мода

HOREKA

Состав: 80% Polyester  20% Viscosa

Ширина: 230cm

Тежина: 230g/m²

Хорека и материјали за корпоративна мода

MICROFIBER

Состав: 100% Polyester

Ширина: 220cm

Тежина: 80g/m²  

Хорека

PALERMO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 150cm ± 2%

Тежина: 170g ± 5%

Собирање после перење: ± 2%

Хорека и материјали за корпоративна мода

POSITANO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 300cm ± 2%

Тежина: 175g/m² ± 5%

Собирање после перење:  ± 3%

Хорека и материјали за корпоративна мода

ROMA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 280cm ± 2%

Тежина: 200g/m² ± 5%

Собирање после перење:  ± 3%

Хорека и материјали за корпоративна мода

SOFT BACKING

Состав: 100% Polyester

Ширина: 160cm ± 2%

Хорека и материјали за корпоративна мода

TAFETA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 150cm ± 5%

Тежина: 50g/m² ± 5%

Хорека

VENECIA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 150cm ±3%

Тежина: 120g/m² ±5%

Собирање после перење: ±3%

Хорека

VERONA

Состав: 70% Polyester  30%Cotton Ширина: 300cm ±2% Тежина: 200g/m² ±5% Собирање после перење: ±3%

Хорека и материјали за корпоративна мода

VULCAN

Состав: 65% Polyester  35% Cotton

Ширина: 150cm ± 2%

Тежина: 245g/m² ± 5%

Собирање после перење:  ± 2%