KAIMAN

Состав: 100% PU

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 600g ± 5%

Дебелина: 1,0mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 100.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 5

Постојанот на бојата при триење Суво: 5

Мокро: 5

SKU: KAIMAN Category: