LOTUS

Состав: 100% PU

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 400g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 80.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 4,5

Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

Мокро: 5