PRIMAVERA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 430g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 60.000 revs

Отпорност на пилинг: 4

Постојанот на бојата на светлина: 4

Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

Мокро: 5

SKU: PRIMAVERA Category: