TOTEM

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 450g ± 5%

Дебелина: 0,9mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 100.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 5

Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

Мокро: 5