Материјали за мебел

Механизми за мебел

Ногари за мебел

Најнови производи

Материјали за мебел

CUBA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 550g ± 5%

Дебелина: 2,8mm ± 2%

Материјали за мебел

BERTO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 800g ± 5%

Дебелина: 2,2mm ± 2%

Материјали за мебел

MONOLITH

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 480g ± 5%

Дебелина: 2,4mm ± 2%

Материјали за мебел

SOLARO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 540g ± 5%

Дебелина: 1,2mm ± 2%

Материјали за мебел

RIVIERA

Состав: 100% Silk Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 340g ± 5%

Дебелина: 1,2mm ± 2%

Ногарки

ALURE

Материјал: Метална ногарка

Боја (Finish): антрацит хром

Висина: 13cm

Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

ALFA BLACK

Материјал: Метална ногарка

Боја (Finish): Мат црна

Висина: 13cm

Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

ALFA CHROME

Материјал: Метална ногарка

Боја (Finish): Хромирана

Висина: 13cm

Пакување: 60 парчиња по кутија

Што е pet friendly

Домашните миленици се дел од семејството и тие сакаат да се  гушкаат на софата исто како и ние. Но, ако го оставите вашето куче или мачка да седи на вашиот тапациран мебел, тие можат да направат сериозна штета на ткаенината. Косата, канџите, забите, лигавењето и несреќите може да го остават вашиот мебел извалкат, изгребан и истрошен.

…Но, не грижете се

Ткаенините од ЈОФАТЕКС кои имаат знак за миленичиња се ткаенини со погодност за многу лесно чистење на коса, крзно, волна и перја и висока издржливост за цел ден и за секојдневна употреба.

Што е water repellency

Водоотпорни текстили најчесто се ткаени материјали со висока густина изгработени од многу фини предива од вообичаени материјали со хидрофобна површинска обработка.  Водоотпорен е дефиниран како својство на материјали на кои течностите се лизгаат…Таквите ткаенини се целосно водоотпорни дури и при многу висок притисок.

…Но, не грижете се

Ткаенините од ЈОФАТЕКС кои имаат знак за водоотпорност се ткаенини со средство за обработка што ја покрива површината на влакната со соединение без честички и и дава одлична водоотпорност на ткаенината. Обезбедува и издржливост при перење.

Јофатекс

За нас

Формирана во 1998 Јофатекс е во центарот на текстилот во С. Македонија.

Нашата мисија и визија е, до вас наштиот купувач да ги донесеме најновите треднови во штоф за мебел, работнички одела и корпоративна мода. Со нашиот оддел за галантерија за мебел Ви ги нудиме најсовремените технологии во столарската индустрија. 

Дознај повеќе →

Активности

 

Боја на годината 2022

Опфаќајќи ги квалитетите на плавата, но истовремено поседувајќи виолетово-црвен тон. PANTONE 17-3938 Very Peri прикажува духовит, радосен став и динамично присуство што поттикнува храбра креативност и имагинативно изразување. 

Булевар Гоце Делчев 46
2000 Штип
Северна Македоноја

customerservices@jofateks.com

Сите права задржани