Showing 1–12 of 17 results

Ногарки

ANCONA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 15cm Дебелина: 18mm Пакување: 40 парчиња по кутија

Ногарки

ARUBA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Хромирана Висина: 10cm Дебелина: 4,5mm Пакување: 40 парчиња по кутија

Ногарки

BOXER

Материјал: Метална ногарка комбинирана со пластика Боја (Finish): Хромирана Висина: 10cm Дебелина: 0,5mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

COTA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 17cm Дебелина: 10mm Пакување: 30 парчиња по кутија

Ногарки

DAVO

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Хромирана Висина: 10cm Дебелина: 4,5mm Пакување: 40 парчиња по кутија

Ногарки

EMA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Хромирана Висина: 12cm Дебелина: 25mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

MORO

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 17cm Дебелина: 1,8mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

MOXO BLACK

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 20cm Дебелина: 1,8mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

MOXO GOLD

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Позлатена Висина: 20cm Дебелина: 1,8mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

POLY

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 17cm Дебелина: 10mm Пакување: 6 парчиња по кутија

Ногарки

PREGO

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 12cm Дебелина: 1.8mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Ногарки

REHA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Хромирана Висина: 7,5cm Дебелина: 1,4mm Пакување: 60 парчиња по кутија