Showing 1–12 of 16 results

Материјали за мебел

AMSTERDAM

Состав: 100% Silk Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 650g ± 5%

Материјали за мебел

BARACUDA & NATURA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 360g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Материјали за мебел

BARINGTON

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 630g ± 5%

Дебелина: 2,8mm ± 2%

Материјали за мебел

BERTO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 800g ± 5%

Дебелина: 2,2mm ± 2%

Материјали за мебел

BOMBAY

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 520g ± 5%

Дебелина: 1,1mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 80.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 4,5

Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

Мокро: 5

Материјали за мебел

BOTANIC

Состав: 60% Recycled Polyester / 20% Fresh Polyester / 20% PVC Coating

Ширина: 150cm ± 2%

Тежина: 750g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Материјали за мебел

BRONX

Состав: 92% Polyester / 8% Nylon

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 520g ± 5%

Дебелина: 1,4mm ± 2%

Материјали за мебел

GUSTO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 420g ± 5%

Дебелина: 1,2mm ± 2%

Материјали за мебел

KAIMAN

Состав: 100% PU

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 600g ± 5%

Дебелина: 1,0mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 100.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 5

Постојанот на бојата при триење Суво: 5

Мокро: 5

Материјали за мебел

LOTUS

Состав: 100% PU

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 400g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 80.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 4,5

Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

Мокро: 5

Материјали за мебел

LUXOR

Состав: 92% Polyester / 8% Nylon

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 400g ± 5%

Дебелина: 1,1mm ± 2%

Материјали за мебел

MOVIE

Состав: 100% FLOCK

Ширина: 142cm ± 2%

Тежина: 4500g ± 5%

Дебелина: 1,4mm ± 2%