Showing 1–12 of 53 results

Материјали за мебел

AMSTERDAM

Состав: 100% Silk Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 650g ± 5%

Ногарки

ANCONA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 15cm Дебелина: 18mm Пакување: 40 парчиња по кутија

Ногарки

ARUBA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Хромирана Висина: 10cm Дебелина: 4,5mm Пакување: 40 парчиња по кутија

Материјали за мебел

BARACUDA & NATURA

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 360g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Материјали за мебел

BARINGTON

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 630g ± 5%

Дебелина: 2,8mm ± 2%

Материјали за мебел

BERTO

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 800g ± 5%

Дебелина: 2,2mm ± 2%

Материјали за мебел

BOMBAY

Состав: 100% Polyester

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 520g ± 5%

Дебелина: 1,1mm ± 2%

Отпорнотс при триење: 80.000 revs

Отпорност на пилинг: 5

Постојанот на бојата на светлина: 4,5

Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

Мокро: 5

Материјали за мебел

BOTANIC

Состав: 60% Recycled Polyester / 20% Fresh Polyester / 20% PVC Coating

Ширина: 150cm ± 2%

Тежина: 750g ± 5%

Дебелина: 0,8mm ± 2%

Ногарки

BOXER

Материјал: Метална ногарка комбинирана со пластика Боја (Finish): Хромирана Висина: 10cm Дебелина: 0,5mm Пакување: 60 парчиња по кутија

Материјали за мебел

BRONX

Состав: 92% Polyester / 8% Nylon

Ширина: 145cm ± 2%

Тежина: 520g ± 5%

Дебелина: 1,4mm ± 2%

Механизми

CONNECT 16

Ногарки

COTA

Материјал: Метална ногарка Боја (Finish): Мат црна Висина: 17cm Дебелина: 10mm Пакување: 30 парчиња по кутија